Chickèn With Garlic Parmèsan Ricè
Ingrèdiènts
- 1 lb. chickèn tèndèrs
- Salt and pèppèr
- 1/2 tèaspoon garlic powdèr
- 2 tablèspoons olivè oil
- 1/2 cup buttèr (1 stick)
- 2 tablèspoons mincèd garlic
- 1/4 tèaspoon rèd pèppèr flakès
- 1 tèaspoons salt dividèd
- 1/2 cup dry whitè winè (such as Pinot Grigio)
- 1 1/2 cups whitè ricè (uncookèd)
- 3 cups chickèn broth
- 1/2 cup Parmèsan chèèsè (gratèd or shrèddèd)
Instructions
- Hèat olivè oil ovèr mèdium hèat in a largè skillèt. Sèason chickèn with salt and pèppèr and garlic powdèr. Sauté chickèn tèndèrs until nicèly brownèd and just cookèd through. Rèmovè from skillèt and sèt asidè.
- Add buttèr, garlic, pèppèr flakès and 1/2 tèaspoon of salt to thè èmpty skillèt and sauté garlic for a couplè of minutès on mèdium hèat.
- Turn hèat to mèdium high and add whitè winè. Cook and stir for about 5 minutès. Rèmovè and sèt asidè 3 tablèspoons of pan saucè to usè latèr.
- Add uncookèd ricè to skillèt with rèmaining buttèr saucè. Stir wèll - makè surè it's complètèly covèrèd. Add chickèn broth and rèmaining 1/2 tèaspoon of salt. Bring mixturè to a low boil thèn rèducè hèat to mèdium-low, covèr pan and simmèr for 20 minutès or until ricè is tèndèr. Stir sèvèral timès whilè it's cooking
- Sprinklè parmèsan ovèr ricè thèn arrangè chickèn tèndèrs in skillèt ovèr ricè. Covèr, rèmovè from hèat thèn lèt stand for 5 minutès.
- Drizzlè rèsèrvèd 2 tablèspoons of pan saucè ovèr chickèn tèndèrs whèn sèrving and garnish with parslèy.
Komentar
Posting Komentar