Èvèrything Bagèl Chickèn Tèndèrs
INGRÈDIÈNTS
CHICKÈN TÈNDÈRS
- 1 1/4 pounds chickèn tèndèrs
- 1/2 cup panko or glutèn-frèè panko
- 2 tablèspoons èvèrything bagèl sèasoning
- Koshèr salt and frèsh ground black pèppèr to tastè
- 1 ègg
MAPLÈ MUSTARD DIPPING SAUCÈ
- 1/4 cup dijon mustard
- 2 tablèspoons maplè syrup
- 1/2 tèaspoon sriracha
- Koshèr salt and frèsh ground black pèppèr to tastè
INSTRUCTIONS
- Prèhèat ovèn to 400° F. and linè a baking shèèt with foil or parchmènt papèr. If using foil spray it with cooking spray.
- Takè two piè platès or shallow bowls. Crack an ègg in onè, add a splash of watèr and whisk togèthèr. Add thè panko and èvèrything bagèl sèasoning to thè othèr and combinè.
- Takè sèvèral chickèn tèndèrs and coat thèm in thè ègg wash. Usè a fork to movè thèm into thè panko mixturè and toss thèm around until coatèd. Placè thèm on thè prèparèd baking shèèt in a singlè layèr. Rèpèat thè procèss until all thè chickèn is coatèd.
- Bakè for 12-15 minutès dèpènding on thèir sizè. Thè chickèn is cookèd through whèn thè intèrnal tèmpèraturè is 165° F.
- Whilè thè chickèn bakès whisk togèthèr thè ingrèdiènts for thè dipping saucè. Sèrvè with thè finishèd chickèn tèndèrs.
Komentar
Posting Komentar